En hårt arbetande kille körde ut mat till fel adress och fann en förmögenhet

Bogdan Popov var bara 20 år gammal när han flyttade till Sverige från Ryssland. Som en fattig student på Stockholms universitet, jobbade Popov deltid på ett café, den lokala matbutiken och med utkörning av mat för att kunna betala för sin skolgång och sina levnadskostnader. Han hade ingen aning om att hans lågbetalda jobb snart skulle leda honom till hans förmögenhet.

“För att få jobb som leveranspojke köpte jag min första bil. Det var en Saab. Det var en väldigt gal gammal bil och det kostade mig $ 1300. Jag köpte den från en liten återförsäljare. Bilen började ha broms-, motor- och transmissionsproblem. Efter ett halvt år var det för många problem. Jag fixade det för $ 3000 och sålde det för $ 2000. ”

Inom sin första vecka lyckades Bogdan samla deltidsjobb på skolans cafeteria, den lokala mataren vid sin lägenhet och han levererar efter klasser.

Bogdan gjorde rutinen i tre månader – vakna upp för klasser klockan 8 och slutför leveranser klockan 2:00. Tyvärr började han kämpa med 18-timmarsdagarna, eftersom han på allvar kände stressen.

Bogdan s verksamhet inleddes ursprungligen som mitten mellan kunden och återförsäljarna. De skulle hjälpa till att översätta och förhandla på uppdrag av kunderna för att få de bästa erbjudandenen samt att inspektera bilarna för att se till att de var i god form. När affärer växte utvecklades Auto Depot till en fullfjädrad återförsäljare med ett brett utbud av bilar.

Så småningom började en cykel – studenter skulle köpa en bil från Bogdan, men när de skulle gå tillbaka till efter examen skulle de gå tillbaka till honom för att sälja sin bil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *